Ons team

Ons team

Ervaren YIN Yoga docenten

Onze docenten delen en leven YIN met passie en plezier. Niet alleen met kennis en kunde, maar vooral door ook zelf te blijven beleven, reflecteren en groeien. Allen verschillend, brengt eenieder van ons zijn of haar eigen authentieke zijn, expertise en kleur. Wij staan voor echt, puur, persoonlijke aandacht, kennis, kunde en authentieke YIN.

Natasja van der Loo-Hamstra

Eigenaresse, YIN, Hatha, Pilates, YIN- / systeemtherapeut en coach

Yvonne Nauta

Docent

Anouk Tepperik

Docent, YIN therapeut

Rienk Suichies

YIN docent, Back office

Emrik Suichies

Docent, Opleider, Inspirator

Joke Vast

Docent

Het maakt niet uit in welke pas je loopt, of welke keuze je maakt. Als het maar jóuw pas en jóuw keus is. Anders kijken kan veel inzicht en ruimte brengen. In de verbinding met je echte zelf en de natuur zit de sleutel.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

Je lichaam is er voor jou. Niet om je lastig te vallen. Ook niet als je ‘klachten’ hebt: Jouw lichaam geeft je signalen om je te helpen. Te helpen in de richting waar jouw aandacht naartoe mag, en of je wel doet wat jou past.

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN docent

YIN therapie en YIN yoga kunnen je ondersteunen om je te leren de signalen te verstaan en er ietsmee te doen, zodat je duurzaam meer ruimte, energie en ontspanning ervaart. Benieuwd?

- Natasja van der Loo- Hamstra - YIN speaker

  Opleiding tot yoga-docent

  BIVAG is een opleidingsinstituut dat scholingen verzorgt voor yogadocenten enerzijds en zorgprofessionals, therapeuten en coaches anderzijds.

  Onze scholingen hebben YIN Yoga als basis met daarnaast invalshoeken uit de westerse en oosterse geneeskunst, haptonomie, kwantumgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, lichaamswerk etc. Zodat je jouw cursist of cliënt optimaal kunt ondersteunen. Onze scholingen zijn KNTO geaccrediteerde HBO+ praktijk opleidingen.

  Yin Yoga Blog

  Blijf op de hoogte

  Lees de nieuwste ontwikkelingen bij YIN Yoga Sneek in de blog artikelen van onze docenten.